DE  LAATSTE EER  

GORREDIJK - TERWISPEL - TIJNJE


 

De algemene Uitvaartvereniging “De Laatste Eer” Gorredijk - Terwispel - Tijnje is een vereniging die sinds 1909 de belangen van haar leden behartigt en zorg draagt voor de verzorging van zowel crematies als begrafenissen.

 

Bij een overlijden kunnen onze leden een beroep doen op de vereniging. Nabestaanden wordt op deze wijze veel zorgen uit handen genomen, juist op een moment dat ondersteuning het meest nodig is.Ook voor niet-leden worden door onze vereniging uitvaarten verzorgd, hiervoor wordt een toeslag in rekening gebracht.

 

                                             

 

Natuurlijk is de betrokkenheid van de plaatselijke vereniging veel groter dan die van een gewestelijke of landelijke instelling. Daarnaast staat de jarenlange ervaring en kennis op dit gebied er borg voor dat aan elk detail aandacht wordt besteed.

 

Onze vereniging werkt op het gebied van de uitvaartverzorging samen met bevoegde en deskundige uitvaartverzorgers.  Tijdens het eerste persoonlijke contact kunt u al afspraken maken met betrekking tot de voorbereiding van de uitvaart. Men kan de uitvaart of crematie volledig naar eigen wens laten uitvoeren.